Käyttäjän arvio: 5 / 5

HyväHyväHyväHyväHyvä
 

Eikö olekin kökköä, että vain joulukuun ajan saa availla luukkuja? Miksei yllätyskalenteria voisi olla useamman kerran vuodessa? Ehkäpä voisit itse ystäväsi kanssa luoda hauskan juhannuksen odotuksen. Tarvitset vain mielikuvitusta.

 juhannuskalenteri

Yllä olevassa kuvassa on kukkakalenteri. Tällaisen kalenterin tekeminen on helppoa, ja tarvitset vain sakset, liimaa ja paperia. Tee haluamasi kokoiselle paperille kukkia erivärisistä papereista, mielellään päivien määrä ennen juhannusta. Sitten leikkaa jokaiseen pyöreä keskusta, jonka taakse voit kirjoittaa mietelauseita, tehtäviä ja vitsejä. Kiinnitä keskustat teipinpalalla kukkiin niin, että jokaiselle päivälle on ''luukku''. Helppoa, eikö!

Haluatko yllättää kaverisi pienillä lahjoilla? Tarvitset tulitikkurasioita, liimaa, sakset sekä lahjapaperia. Tee tulitikkurasioista pino liimaamalla niitä yhteen. Tähänkin kalenteriin on hyvä varata luukku jokaiselle päivälle ennen juhannusta. Liimattuasi rasiat, päällystä sivut ja takaosa lahjapaperilla. Halutessasi voit taiteilla luukkuihin kahvat, jotta ne on helpompi avata. Tämän kalenterin sisälle voit laittaa karkin, tyhjän ilmapallon, lelun, taitellun viestin tai jotain muuta pientä hauskaa!

Kalenterin teko on hauskaa kahdestaan, niin että kumpikin tekee kalenterin toiselle. Viettäkää hauska iltapäivä askarrellen ja päivät ennen juhannusta kalenterin luukkuja availlen.

 


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja