HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

RollerCoaster Tycoon 3 on huvipuistosimulaattori ja jatko-osa RollerCoaster Tycoon 2 -pelille.

rollercoaster tycoon 3 1

 

Pelissä on kaksi eri pelimuotoa: hiekkalaatikko ja ura. Hiekkalaatikkotilassa pääset rakentamaan unelmasi huvipuiston helposti. Tässä pelimuodossa sinulla on rahaa rajattomasti, ja kaikki radat ja laitteet ovat saatavilla heti.

 

rollercoaster tycoon 3 2

 

Uratilassa sinulla on rajoitetusti rahaa ja sitä voi tienata pääsymaksuilla ja ravintoloiden avulla. Uusia laitteita on rajoitetusti. Niitä voi saada lisää, mutta ne maksavat.

 

rollercoaster tycoon 3 3

 

Minä pidän tästä pelistä, koska peli on hyvin luova, koukuttava, hauska ja aika todenmukainen peli. Pääsen toteuttamaan unelmieni huvipuiston, rakentamaan laitteita ja olemaan huvipuiston johtaja. Laitteita löytyy karuselleista vuoristoratoihin. Lisäksi pelissä on mukavaa, kun laitteiden kyytiin voi mennä – (parissa kuvassa näkyy kuvaa laitteesta). Pääsee itsekin vauhtiin ja voi kuvitella itsensä laitteeseen sisälle.

 

rollercoaster tycoon 3 4

 

Lisäksi peliin löytyy kaksi lisäosaa, joiden avulla voi rakentaa vesipuiston tai eläintarhan. Pelissä löytyy myös erilaisia tavoitteita, joihin on tarkoitus päästä.

 

rollercoaster tycoon 3 5

 

Huonoja puolia tässä pelissä on esimerkiksi se, että se ei ole moninpeli – kaverin kanssa olisi hauskaa päästä tekemään yhteinen huvipuisto. Laitteita on myös liian vähän, ja peli on liian koukuttava.

 

rollercoaster tycoon 3 6

 

Peli on Frontier Developmentsin kehittämä ja Atarin julkaisema. Peli löytyy Windowsille ja Macille ja se on julkaistu vuonna 2005. Ikäraja pelille on 3 vuotta. Suosittelen tätä peliä kaikille, jotka pitävät huvipuistoista ja simulaattoripeleistä.

 

rollercoaster tycoon 3 7

rollercoaster tycoon 3 8


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja