Käyttäjän arvio: 5 / 5

HyväHyväHyväHyväHyvä
 

Mario Kart on Nintendon kehittämä ajopeli, jossa eri Nintendo-hahmot purkavat ajoradalla vihaansa muihin hahmoihin eri tavaroitten avulla.

mario kart 8 deluxe 1

 

Mario Kart 8 Deluxe on uusin Mario Kart -peli. Peli on julkaistu Nintendon uudelle konsolille, Nintendo Switchille. Mario Kart 8 Deluxe on lähes samanlainen peli kun Wii U:lle julkaistu Mario Kart 8 pieniä seikkoja lukuun ottamatta.

Mario Kart 8 Deluxe sisältää kaikki lisäosat mitä alkuperäiseen peliin oli julkaistu. Uusia hahmoja on myös tullut kaasuttelemaan. Splatoonista tutut Inkling Boy ja Inkling Girl ovat mukana ja samoin King Boo ja Bowser Jr. Peliin on lisätty myös muutama uusi esine kuten haamu, joka varastaa toiselta pelaajalta tavaran sinulle ja Battle Modessa on sulka, jonka avulla hyppäät korkealle.

Pelissä on myös kaksi tavarapaikkaa, eli pystyt pitämään kahta tavaraa samaa aikaa. Tämä muistuttaa hieman GameCubelle julkaistua Mario Kart Double Dashia!!.

Suurin muutos Mario Kart 8 Deluxessa verrattuna Wii U -versioon on Battle Mode. Battle Modea varten on tehty omat kentät (toisin kun alkuperäisessä versiossa) ja siinä riittää vaihtelua, sillä pelimuotoja on useampi. Kaksi täysin uutta pelimuotoa ovat poliisi ja rosvo ja Shine Thief. Shine Thiefissä voittaakseen täytyy pitää tähtikolikkoa 20 sekuntia.

Koska pelissä on kaikki lisäosakentät, niin normaali kilpaa ajaminenkaan ei tunnu tylsältä, koska samaa kenttää ei tule peräkkäin lähes ikinä. Mario Kart 8 Deluxea on vaikea haukkua oikeastaan mistään, koska kaikki tuntuu olevan niin täydellisesti hiottua. Peli on pakko ostos kaikille Switchin omistajille. Luvassa taattua Mario Kart -laatua.

 

mario kart 8 deluxe 2


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja