HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Aidan yliAidan yli -peli perustuu DreamWorks Animationin saman nimiseen elokuvaan.

Aidan yli vie pelaajan interaktiiviselle seikkailulle elokuvan tarinaan ja pidemmälle. Pelaajan leikkikenttänä on lähiö täynnä vaaroja ja ansoja. Useat minipelit pitävät pelaajan kiireisenä tarjoten mahdollisuuden vaihtaa kahden pelihahmon välillä tai pelata ystävän kanssa kahden pelaajan co-op -tilassa. Voit pelata tutuilla hahmoilla (RJ, Verne, Hammy ja Stella), joilla jokaisella on omat erikoisominaisuudet.

Koe elokuvan maailma pelaamalla samoissa ympäristöissä yli 30:ssä tehtävän täyteisessä kentässä. Elokuvasta tuttuja ja uusia hahmoja. 10+ ympäristöjä, joita et nähnyt elokuvassa. Jännittävä Co-op -pelitila ja paljon minipelejä.

Peli pohjautuu "Yli aidan" -elokuvaan, joten hahmot ja ympäristöt ovat tuttuja elokuvan nähneille. Pelin aikana useasti hahmot keskustelevat tai antavat ohjeita englanniksi seuraavaan vaiheeseen, joten englannin kielen taito on tarpeen. Peli oli melko yksitoikkoinen, tehtävät samankaltaisia. Tehtävien lisäksi pelissä on myös minipelejä, joita tulee lisää pelin edetessä. Pelissä tarkastellaan maailmaa eläimen näkökulmasta ja kuinka ihmiset rakentavat ympäristöstään eläimille vaarallisen. Testipari suosittelee peliä eskari-iästä ylöspäin, ehkä yläkoululaiset kokevat pelin liian yksinkertaisena. Englannin kieli asettaa toki jonkin verran haasteita, mutta taitavat pelaajat pärjäävät varmasti ilman ohjeitakin.


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja