HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

ageempiresonline_246357t

Peli on vanha kunnon rakentelupelin nettiversio, jossa peruspeliä kuitenkin pelataan yksin. Netissä pelaaja voi kuitenkin lyöttäytyä muiden pelaajien kanssa yhteen tai vaikka ottaa otteluita toisia ihmisiä vastaan.

Pelin idea on aloittaa tuotanto niin että kylä kasvaa ja kehitys kehittyy. Kerättäviä resursseja ovat muun muassa ruoka, puu, kivi ja kulta. Rakennuksien määrä lisääntyy kun pelaaja pääsee kehityksessä seuraavalle tasolle. Idea kuitenkin on kehittää mahdollisimman suuri armeija, jolla pystyy lyömään vastustajan joukot. Armeijoita voi paitsi kasvattaa, myös kehittää.

Peli on maksuton, mutta maksullista sisältöä hankkimalla pääsee eteenpäin ja saa avattua joitain erityisalueita, muun muassa pelaaja vastaan pelaaja-areena.

Siinä missä vanha empires toimi tarina-vetoisena, online pyrkii olemaan roolipelimäinen. Oma kaupunki on se, jota kehitetään ja josta saadaan questeja. Osaan tehtävistä voi pyytää apua, mutta enimmäkseen tehtävät voi tehdä yksinkin. Tehtävistä saaduilla bonuksilla kehitetään sitten omaa kaupunkia.


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja