HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Battlestation_pacific

Peli on Toiseen maailmansotaan, Tyynenmeren alueelle sijoittuva kevyt strategian ja toiminnan risteytys. Pelissä ohjataan joko Japanin tai Yhdysvaltojen ilma- tai merivoimia erilaisissa tehtävissä. Peliä voi pelata joko strategisesti tai toimintapainotteisestiu itse ohjaten jokaista konetta suorittamaan tietyt tehtävät. Peli on alussa vaikea, mutta harjoittelemalla oppii ohjaamaan aluksia/koneita ja suorittamaan tehtäviä. pelissä on hyvä harjoittelumoodi, jonka avulla sen oppii. Pitemmän päälle kuitenkin tehtävät alkavat toistamaan itseään mutta sopivina annoksina kyseessä on ihan kiva ja erilainen peli.

Lentäminen on helppo oppia pienellä harjoittelulla mutta maaliin ampuminen onkin sitten vaikeampaa. Onneksi konsoli auttaa tässä hieman.

"Monipuolinen sotapeli, hyvä kun voi pelata muillajin kuin ihmishahmoilla. Erityisesti lentäminen oli kivaa. pelissä paljon ammuskelua, joten sopiva K-12 peliksi. Koko ajan ollaan sodassa. pelissä huudellaan vähän mutta ei paljoa. pelasin sitä vain yksinpelinä" -Samuli 13v.


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja