HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Toisiko pukki pelejä?

Joulun 2013 suosikkipelit

Joulu on aikaa jolloin uusia pelejä hankitaan ja niitä on myös mahdollista pyytää lahjaksi. Monet vanhemmat tuskailevat pelien suhteen, kun eivät tiedä mikä olisi hyvä ja mikä huono peli.

Tässä pieni kooste muutamasta tämän joulun suosikkipelistä, jotka varmaankin ovat suosittuja myös joulun jälkeen

 

legomarvelsuper

Lego Marvel Superheroes

Lego-palikoiden ympärille perustuva pelisarja kohtaa tällä kertaa Marvelin sarjakuvista tutut supersankarit. X-ryhmän ja Kostajat-ryhmän jäsenet ovat saaneet Legomuodon, ja seikkailevat avoimessa maailmassa suorittaen tehtäviä. Runsaasti huumoria viljelevä peli sopii myös aikuisille. Lyödessä tavarat muuttuvat legopalikoiksi, joita keräämällä voidaan rakentaa lisää. Hauskaa pelattavaa tuttuun Legopeli-henkeen!

PEGIi 7

super mario 3d

Super Mario 3D World

Uusi Super Mario peli on aina odotettu tapaus ja tällä kertaa kolmiulotteisessa maailmassa pääsee seikkailemaan jopa neljä pelaajaa yhtä aikaa. Peli on taatusti "tutki, etsi ja kerää tähtiä" -tyylinen eli perinteistä Mario-hurmaa. Sopii kyllä aikuisillekin. Pelissä on uusia jippoja ja Mario voikin muuttua välillä vaikka kissaksi, joka pystyy kiipeilemään. Monipuolinen peli, jota ei pelata hetkessä loppuun.

PEGI 3 Wii U

Zelda windwaker

The Legend of Zelda: The Wind Waker

Vanha Gamecuben Zelda on saanut uuden ilmeen ja uusia ideoita Wii U:n The Wind Waker HD -versiossa. Pelissä seikkaillaan Link-hahmolla aavalla ulapalla ja suoritetaan erilaisia tehtäviä samalla etsien Linkin sisarta. Peli on hauskaa seikkailua, tutkimista ja ongelmanratkaisua, ja siitä riittää pelattavaa pitkäksi aikaa. Myös aikuisille.

PEGI 7 Wii U

Pokemon Y

Pokemon Y

Uusin Pokemon-seikkailu kantaa nimeä Pokemon Y ja se julkaistiin Nintendon 3DS-käsikonsolille. Peli on tyypillistä Pokemonia uusilla alueilla ja hahmoilla. Lisäksi seikkailu tulee kolmiulotteisena ja hienoilla grafiikoilla, joten vanhat Pokemon-fanit tulevat varmasti innostumaan tästäkin pelistä. Pelissä voi liikkua erilaisilla apuvälineillä ja etsiä ja kouluttaa uusia Pokemoneja sekä taistella niiden kanssa.

PEGI 7 Nintendo 3DS

NBA 2K14

NBA 2K14

Koripallopelien ystäville uusin NBA tarjoaa myös eurooppalaisia sarjajoukkueita. Peli on sulavaliikkeistä koripalloilua ja tietenkin parhaimmillaan kaverin kanssa pelattuna. Voit myös luoda oman pelaajahahmosi ja aloittaa taipaleen kohti NBA-sankareiden joukkoa.

PEGI 3

wrc 4

WRC 4

Rallipelien ystävät varmastikin innostuvat uudesta rallipelistä. Hienolla grafiikalla ja toimivalla ura-moodilla varustettu peli tukee lisäksi useita rattiohjaimia, joten erillinen ratti onkin tämän pelin seuraksi mukava lisä. Vauriomallinnus on toimiva eikä peli ole liian realistinen, jottei siitä pääsisi nauttimaan puhtaana rallipelinä.

PEGI 3

Disney Infinity

Disney Infinity

Infinity on hiekkalaatikko- ja tasohyppelypeli, joka lainaa ideoita mm. Skylanderista ja Minecraftista. Pelissä seikkaillaan Disneyn elokuvista tutuissa maastoissa ja peliä varten myydään erilaisia figuureita, joita voi hankkia lisää. Jokainen figuuri tuo uuden hahmon peliin. Lisäksi pelissä voi rakentaa omia alueita hiekkalaatikkopelien tyyliin. Aloituspakkaukseen tulee kolme hahmoa sekä pelialusta.

PEGI 7

rocksmith2014

Rocksmith 2014

Kitarapelit ovat tulleet vaiheeseen, jossa enää ei vain leikitä kitarasankaria, vaan nyt voidaan oikeasti opetella soittamaan. Rocksmith on siis kitarakoulu, jossa on pelinomaisia elementtejä. Oma kitara pitää olla ja vahvistin, mutta peli tarjoaa opetuksen. Nyt voi siis opetella pelin avulla oikeaksi kitarasankariksi,

PEGI 12


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja