Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jiipeele/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Kommentilla jätät jälkesi - Jiipeenetti - kouluikäisille tytöille ja pojille

HuonoHuonoHuonoHuonoHuono
 

Yksi osa tämänvuotista mediataitoviikkoa on Kommentti jättää jälkensä -kampanja, joka kannustaa positiiviseen verkkokeskusteluun.

kommentti jattaa jalkensa 2

 

Kampanjan sivustolla www.jatajalki.fi sanotaan näin: "Mielestämme parempi Internet on sellainen, jossa jokainen voi olla oma itsensä ilman pelkoa haukkumisesta, kiusaamisesta ja lannistamisesta."

Lisäksi seuraavanlaiset kysymykset esitetään pohdittavaksi: Millaiset kommentit ovat herättäneet ajatuksia ja tunteita? Kuinka kommentit ovat vaikuttaneet sinuun? Onko joku tietty kommentti jäänyt erityisesti mieleen? Millaisia kommentteja haluaisit seuraajiltasi?

 

Kommentointi Jiipeenetissä

Jiipeenetissä kommentointi onnistuu nimimerkillä tai ilman. Kaikki kommentit luetaan joka tapauksessa toimituksessa ennen niiden julkaisua. Tarkempi ohje kommentointiin löytyy tästä.

Kaikenlaiset asialliset kommentit ovat enemmän kuin tervetulleita. Omalla kommentillaan voi esimerkiksi jakaa uutta tietoa, jota ei alkuperäisessä jutussa mainita. Kommentilla voit myös kannustaa ja rohkaista kirjoittajaa, jos juttu on omasta mielestäsi hyvin tehty. Jos olet jostain asiasta eri mieltä, toivottavasti myös perustelet oman mielipiteesi. Kritiikistäkin voi aina oppia!

 


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja