Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/jiipeele/public_html/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Hedelmäsalaatti - Jiipeenetti - kouluikäisille tytöille ja pojille

Käyttäjän arvio: 5 / 5

HyväHyväHyväHyväHyvä
 

hedelmasalaattiLeikkijät jaetaan kolmeen tai useampaan ryhmään leikkijöiden lukumäärästä riippuen. Jokaiselle ryhmälle annetaan jonkin hedelmän nimi: esim. omenat, banaanit, appelsiinit. Leikkijät istuvat tuoleilla piirissä ja yksi menee keskelle seisomaan. Keskellä olija huutaa jonkun ryhmän nimen esim. "omenat", jolloin kaikki omenat vaihtavat nopeasti keskenään paikkaa. Myös huutaja yrittää saada paikan itselleen ja tällöin ilman tuolia jäänyt siirtyy keskelle uudeksi huutajaksi. Jos huutaja huutaa "hedelmäsalaatti", vaihtavat kaikki paikkaa. Viereiselle paikalle ei saa istua.

Kouluttava versio: Yhtä hyvin jakoperuste voi olla esim. lasi-, paperi- ja kartonkikeräys. Huudetaan erilaisia jätteitä, jolloin kyseiselle jätteelle oikeat keräyspisteet vaihtavat paikkaa. Huudettaessa "kierrätyskeskus" vaihtavat kaikki paikkaa. Tai vaikka kotihoito, terveyskeskus ja tyks. Huudetaan erilaisia vammoja ja sairauksia ja oikeat hoitopaikat vaihtavat paikkaa. Huudettaessa "teho-osasto" kaikki vaihtavat paikkaa.


askartelu

pelitjaleikit

pyhatjuhlat

moniakulttuureja